Hvem er vi?

Byggefirmaet Orla Kragelund ApS ejes af Thomas Kragelund, som er søn af Orla Kragelund, der over de sidste 40 år har opført arkitekttegnede huse i store dele af jylland. I forbindelse med generationsskifte er tankerne og konceptet bag Orla Kragelund nu overført til Byggefirmaet Orla Kragelund ApS. Thomas Kragelund har tidligere været tilknyttet den daglige drift i Orla Kragelund. ​

Hvad kan vi?

Byggefirmaet Orla Kragelund ApS er eksperter i at opføre arkitekttegnede huse. Husene udføres lige efter kundens ønsker og kan indrettes lige som man vil. Byggefirmaet Orla Kragelund ApS benytter sig af meget erfarne og yderst kompetente håndværkere som er med til at sikre et slut produkt af højeste kvalitet. En af vores store styrker er at vi fordyber os i hvert projekt og går til opgaven med stort engagement, det er vigtigt for os at der er tid til hvert projekt og at alle projekter vægtes lige højt. Derfor tages der ikke flere ordre end  vi kan nå, da kvalitet og faglig stolthed er noget som vi mener man ikke skal gå på kompromis med.

Vil du høre mere om vores service og kompetencer, så er du altid velkomme til at kontakte os. Du kan enten ringe på telefon: 40 88 51 26 eller skrive en e-mail på: byggefirmaet@orlakragelund.dk.

Skal vi sammen skabe dit drømmehus fra indretning til udformning?

Udfyld formularen nedenunder, og få et uforpligtende tilbud i dag.  Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen med dit tlf. nr. samt en kort beskrivelse af hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​​Byggefirmaet Orla Kragelund ApS

Adresse:

P. Mønsteds Allé 1A

8270 Højbjerg

CVR: 35030557

Kontakt 

Telefon:

40 88 51 26

E-mail: ​

byggefirmaet@orlakragelund.dk